Arbana dhe Albana Osmani, cila është më e vjetër?

09 prill 13:23

Prezantueset e bukura të ekraneve shqiptare Arbana Osmani dhe Albana Osmani që për shumë shikues, dëgjues e lexues mendohet që janë motra dhe jo vetëm kaq, por, për prezantueset mendohet që janë edhe binjake megjithatë realiteti është krejt ndryshe.

Ato përpos bukurisë dhe mbiemrin nuk janë asgjë mes veti. Madje ato dallojnë edhe për nga mosha. Arbana dhe Albana kanë diferencë në mes veti nja vit e një muaj. Arbana është 35 vjeçe ndërsa Albana është 36 vjeçe.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Manifestimin “Ditët e Shqipes”, kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë…