Shpallje nga Arian Mehmeti

06 korrik 15:05

Arian Mehmeti nga fshati Baks, komuna e Skenderajt, shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore dhe dëftesën e shkollës së mesme të ulët të lëshuar nga ShFMU “Dëshmorët e Qyqavicës” në Çirez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kur bëhet fjalë për xhelozinë, këto gra janë mjeshtre! DEMI…