ARTAN GRUBI DORA E HEKURT E ALI AHMETIT NË QEVERINË E MAQEDONISË SË VERIUT

30 qershor 09:20

Ismet Sylejmani

Bravo i nderuar miku im Artan Grubi!
Kështu sikur Ti duhet të jetë Zvendës Kryeministri i Parë i shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut!
Paraqitje fantastike e shqiptarit të parë në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Ndiqeni qëndrimin e Artanit për Kosovën!
Nga min 25:30!
Me të tillë bashkpunëtorë, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, do të vazhdojë të shënojë suksese edhe më të mëdha!
Artan Grubi me të drejtë thuhet se është besniku i Ali Ahmetit!
Artan Grubi po shëndërrohet në ëmblemë të shqiptarit që është i zgjuar, i menqur, integrues, që din të përfaqësojë dhe të mbrojë çështjen shqiptare jo vetëm në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut!
Paraqitja e Tij në emisionin Ballkan Talks te gazetari i shquar Franko Egro, është me ta rritë knaqësinë, me ta shtu besimin në të ardhmen, me të bindë se djemt dhe vajzat shqiptare në Maqedoninë e Veriut që dalin nga shkolla luftarake, politike, integruese e kombëtare e Ali Ahmetit, do të jenë aktorë të mëdhenj të skenës politike dhe faktorë vendimtarë jo vetëm për të ardhmen e popullit shqiptar në Maqedoninë e Veriut, por edhe të tërë Kombit!

Prishtinë, 30 Qershor 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nga Avni Dani Ai kishte jetuar si një Pasha e…