Avni Xhafa, shembull i suksesit në diasporë

21 korrik 15:59

Djaloshi nga rajoni i Shalës së Bajgores, Avni Xhafa i cili jeton  dhe vepron në Austri, pavarësisht vështirësive që kishte si gjithë mërgimtarët në Evropë, ka filluar të merret me ndërtimtari.

Falë punës dhe përkushtimit, Avniu e ka gjetur veten në Austri ku sot firma e tij numëron afër 25 punëtorë në fasada e ndërtim.

“Një djalë punëtor dhe i sjellshëm. Sot firma e tij kryen punë me sukses në Austri. Unë isha për vizitë nga Gjermania, ku ishte kënaqësi t’i shoh nga afër, ku dita ditës shqiptarët po arrijnë suksese në të gjitha fushat. Ishte një vizitë ku në të ardhmen nuk do të mungojë bashkëpunimi me të gjithë shqiptarët kudo që janë. Të bashkëpunojmë mes vete e të jemi afër njëri-tjetrit, ne ju dëshirojmë të gjithë firmave shqiptare suksese kudo që gjenden. Ju lumtë Avni Xhafa, firma  ‘XH Xhafa’, ka shkruar Sami Fejza.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka vizituar sot përfundimin e…