Bashkëluftëtarët Bekim Shyti e Shefqet Loshaj vizitojnë varrin e Bekim Berishës

10 gusht 16:55

Gjithnjë në përvjetorin e Bekim Berishës “Abejës” shumë bashkluftëtar bëjnë nderime pranë varrit të heroit Abeja, i cili la vepra edhe histori me gjakun e dhënë për lirin e Kosovës. Abeja e Bedri Shala ishin dhe do mbesin përgjithmonë në  zemrat e bashkluftëtarëve që  kontribuan  për lirinë që ne sot e gëzojmë

Është në foto komandanti e strategu i luftës Bekim Shyti bashk me Shefqet Loshaj ku paten fatin edhe nderin të njihen edhe në luftë me Abejën e Bedri Shalen.

‘E kemi obligim moral kombëtar që ne që jemi gjallë t’i nderojmë e t’i vlersojmë gjithmonë heronjtë e kombit tonë’, kanë shkruar bashkëluftëtarët Shyti e Loshaj.

Lavdi i qoftë dheu i Kosovës Bekim Berishës e Bedri Shalës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, bazuar në rekomandimet e Zyrës…