Bashkimi transferon Jordan Marshallin

04 tetor 12:39

KB Bashkimi ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar, Jordan Marshall, nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lojtari lartpërmendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Bashkimi pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtarëve në federatë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli Shtetëror i Maturës (KShM) ka filluar të enjtën një…