Bedri Hamza viziton bizneset në Mitrovicë: Do të ofrojmë më shumë përkrahje për bizneset e vogla

19 shtator 18:23

Kandidati për kryetar të Mitrovicës nga PDK, Bedri Hamza ka vizituar sot disa biznese në Shupkovc e Zhabar të Mitrovicës.

Hamza tha se do ta lehtësojë të bërit biznes në Mitrovicë dhe do të ofrojë më shumë përkrahje për bizneset e vogla dhe të mesme përmes granteve investive.

Postimi i plotë:

Bizneset janë motori i ekonomisë së Mitrovicës. “AFRI Univerzal” në Shupkovc dhe “Fenster 3000” në Zhabar janë dy biznese tjera të suksesshme, që prodhojnë dyer e dritare.

Ne do ta lehtësojmë të bërit biznes në Mitrovicë dhe do të ofrojmë më shumë përkrahje për bizneset e vogla dhe të mesme përmes granteve investive.

Gjithashtu, ne do t’i mbështesim të gjitha idetë inovative të të rinjve për krijimin e bizneseve që krijojnë vende të reja të punës.

Qeverisja ime do të ofrojë shërbime shumë më efikase për qytetarët dhe bizneset e Mitrovicës, sepse do ta rrisim përgjegjësinë dhe do ta eliminojmë burokracinë komunale. #BashkeperMitrovicen

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/09/242362542_3276520779233186_3104179035541096510_n.jpg

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rinesa Osmani dhe Rigon Baruti fituan të dielën medalje në…