Bëhet pastrimi i deponive ilegale të mbeturinave në katër fshatra të Kamenicës

25 maj 14:44

Komuna e Kamenicës, përkatësisht Drejtoria për Shërbime Publike, Ambient dhe Inspektorat ka bërë pastrimin e deponive ilegale në fshatrat Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Ulët dhe Muçiverc.

Po ashtu edhe në Berivojcë është bërë hapja e rrugës dhe largimi i deponisë ilegale.

Ky aktivitet është mbajtur në kuadër të aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tifozët holandezë kanë shkaktuar trazira mbrëmë në Tiranë. Ata patën…