Bëhu pjesë edhe ti e kampanjës atraktive “A ta donë për një Iphone X”

14 shtator 13:03

A keni menduar ndonjë herë se si është mas lehti me fitu një Iphone X pa pas ndonjë kosto financiare?!

E natyrisht që jo, është pija energjike RedRain ajo që mendon për juve.

Krejt çka ju duhet juve është të vini dhe të na vizioni në këndin atraktiv RedRain në Albi Mall apo në sheshin “Zahir Pajaziti”, duke treguar vetën me këndin e lojërave dhe duke dëshmuar veten se dinë me ndërtua kullën e Eiffel-it me letrat RedRain, të qëllosh në kosh basketi ose qëllosh se çka fshihet brenda kutisë magjike dhe kandidohu për IphoneX.

Tërheqja e fituesit do të bëhet në mënyrën më transparente.

Bëhu pjesë e kampanjës më atraktive në vend.

Iphoni X të pret deri me 30 shtator.

Lajme të sponsorizuara