Bekim Jashari, kryesues i Bordit të AZhRV-së

24 janar 11:56

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari është zgjedhur kryesues i Bordit të Agjencisë për Zhvillimin Rajonal të Veriut (AZhRV).

Zgjedhja e tij është bërë gjatë mbledhjes së sotme të bordit të kësaj agjencie ku ishin prezent kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, ai i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri si dhe Bekim Jashari.

Gjatë takimit, anëtarët këtij bordit kanë falënderuar AZhRV-së për punën dhe përkushtimin e vazhdueshëm në zhvillimin socio-ekonomik të rajonit veri.

Në fjalën e tij kryesuesi i porsaemëruar i AZhRV-së, Bekim Jashari, ka thënë se do ta mbështesin fuqishëm zhvillimin rajonal. Njëkohësisht ai ka falënderuar të gjithë bashkëpunëtorët të cilët do të kontribuojnë në këtë drejtim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, do ta vizitojë…