Besnik Tahiri ia kthen Mustafës: Kjo Qeveri po e forcon shtetësinë

12 janar 15:04

Pas statusit për kabinetit e Qeverisë Haradinaj, kryetarit të LDK-së Isa Mustafës, përveç zëvendësministrit të FSK-së Burim Ramadanit, i është kundërpërgjigjur edhe njëri prej këshilltarëve të kryeministrit Haradinaj.

Besnik Tahiri e ka quajtur Haradinajn si të vetmin kryeministër që direkt është ballafaquar me problemin dhe ka bërë zgjidhje.

“Qeveria e udhëhequr nga kryeministri Haradinaj, është e vërtet që ka më shumë këshilltarë e zëvendësministra, por ka dyfishin e punëve dhe detyrave. Ato që qeveritë paraprake nuk kishin as vullnetin e guximin për t’u ballafaquar përkundër që i kishin më shumë se 80 deputetë, u dasht me i bë ne, me vendimet që kthejnë dinjitetin e shtetit dhe hapin perspektivë për vendin”, ka shkruar Tahiri në llogarinë e vet në “Facebook”.

Tahiri ka shtuar se po, kjo qeveri ka edhe sfida, greva e ballafaqime.

“Kjo sepse ne kemi marrë çështjet një për një për t’u dhënë zgjidhje. Për dallim nga qeveritë paraprake që konservonin problemet, me frikën e rrëzimit. Nuk ka rast, as vendim që kryeministri Haradinaj ka heshtur për shkak frikës nga debatet dhe diskursi publik. Ai është ballafaquar, ka sqaruar dhe ka prodhuar zgjidhje”.

“Lidershipi i guximshëm nuk e bazon vendimmarrjen në diskursin që mund të krijohet, ai është aty për të siguruar që vendimet janë interes i vendit dhe jo të politikës ditore. Kjo qeveri, jo vetëm se po forcon shtetësinë, por është në hapat final për të vendosur në korniza funksionimin institucional”, ka shkruar Besnik Tahiri. 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka përmbyllur fazën e vlerësimit…