Binjaket më të vjetra në Britani festojnë bashkë ditëlindjen e 102-të

23 nëntor 11:19

Ta përjetosh moshën 102-vjeçare është një arsye e mirë për të festuar, por për binjaket më të vjetra në Britaninë e Madhe kjo festë ishte edhe më e veçantë pasi shënuan të dyja së bashku ditëlindjen e tyre.

Irene Crump dhe Phyllis Jones, nga Stourport-on-Severn, Worcestershire, thanë se jetëgjatësia e tyre ishte fat. Binjaket kanë lindur më 20 nëntor 1916. Familja e tyre pretendon se janë binjaket më të vjetra në Britani të Madhe.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prof. dr. Sabile Keçmezi-Basha (Procesi gjyqësor i Prizrenit më 1946…