Bislimi sot raporton për marrëveshjet financiare të IPA-s

30 nëntor 08:25

Komisioni për Integrime Evropiane sot mban mbledhje.

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga data 12.11.2021 dhe 15.11.2021;

3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-068 për ratifikimin e “ Amendamentit nr.1 të Marrëveshjes Financiare për IPA 2016, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian” – i ftuar për të prezantuar këtë Marrëveshje z. Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog;

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;

5. Të ndryshme.
Vendi: N302 Koha: 11:00
30/11/2021 Mbledhja e komisionit

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizata Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, Human Rights Watch,…