BLACK FRIDAY NË PETROL COMPANY ME (-4) CENT MË LIRË!!

21 nëntor 10:15

Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve dhe çmime më të lira në treg Petrol Company vjen me ofertën e radhës “Black Friday 4 cent më lirë” për klientët e saj besnikë si dhe për të gjithë ata që mendojnë  bashkohen shtëpisë së madhe Petrol Company.

Petrol Company  me 23 Nëntor për 24 ore rreshtë ulë cmimin për 4 CENT më lire në derivate për të gjithë klientët, oferta vlen deri në orën 24:00h.

Petrol Company do të vazhdojë të sjellë oferta të ndryshme për klientët e vet

Jeto më lirë me Petrol Company!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka përkujtuar Xhavit Ahmetin, në…