BQK shënoi Ditën Botërore të Kursimeve

01 nëntor 2017 | 10:41

Pjesë e këtij aktiviteti kanë qenë nxënës të shkollave fillore të kryeqytetit të cilët kanë vizituar ekspozitën me monedha ilire, monedha e kartëmonedha euro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe ish-ministrja e Tregtisë…