Brenda këtij muaji fillon rregullimi i tri rrethrrotullimeve në Prishtinë

06 dhjetor 20:34

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, ka njoftuar se është duke u rregulluar rrethrrotullimi në lagjen “Arbëria” me ndarje fizike.

Ai ka njoftuar edhe për rregullimin e rrethrrotullimit që lidhë rrugën “B” dhe “C” si dhe lagjen “Kalabria”.

Postimi i plotë i tij:

Drejtoria e Shërbimeve Publike është duke rregulluar rrethrrotullimin në lagjen”Arbëria” me ndarje fizike.

Brenda këtij muaji do fillojë edhe rregullimi i rrethrrotullimit që lidhë rrugën “B” dhe rrugën “C” si dhe ai në lagjen “Kalabria”.

Ndarjet e tilla fizike në 3 rrethrrotullime tjera më herët kanë ndihmuar me rregullim të qarkullimit të trafikut dhe rritjen e sigurisë për të gjithë pjesëtarët e trafikut.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim Atila Yaldirimin, shtetas…