Britney dëshiron të martohet, por nuk e lë babai

26 mars 11:23

Sipas “Radar Online”, këngëtarja e popit është gati të martohet me të dashurin e saj Sam Asghari. Jo vetëm që Britney dëshiron të martohet, por ajo dëshiron edhe të ketë edhe një fëmijë.

Ajo është në lidhje të gjatë me trajnerin 25-vjeçar, shumë më i ri se ajo. Gjithsesi, Jaime Spears, babai i sëmurë i Britneyt, ka ide të tjera.

“Britney dëshiron të martohet me Sam dhe të ketë një fëmijë tjetër, por babai i saj thotë jo!”, tregon një burim për “Radar”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sipas “Radar Online”, këngëtarja e popit është gati të martohet…