COVID-19/ Përditësimi i situatës për disa shtete

29 maj 11:55

Më poshtë janë shifrat e përditësuara të disa shteteve që po përballen me COVID-19:

Amerikë 1,768,461 të infektuar, 103,330 viktima

Spanjë 284,986 të infektuar, 27,119 viktima

Itali 231,732 të infektuar 33,142 viktima

Gjermania 182,452 të infektuar, 8,570 viktima

Greqi 2,906 të infektuar, 175 viktima

Francë 186,238 të infektuar, 28,662 viktima

Britani 269,127 të infektuar, 37,837 viktima

Serbi 11,300 të infektuar, 241 viktima

Maqedoni e Veriut 2,077 të infektuar, 121 viktima

Turqi 160,979 të infektuar, 4,461 viktima

Shqipëria, 1,076 të infektuar, 33 viktima

5,910,145 të prekur në gjithë botën, 362,114 viktima mbi 2 milionë e 583 mijë të shëruar.

Ndërkohë që në Kosovë janë aktualisht 1,052 të infektuar, 30 viktima dhe 820 të shëruar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Luksemburgu bëhet vendi i parë që nis një testim sistematik…