Dëbora jeshile mbulon qytetin

27 shkurt 2019 | 11:55

Dëbora ngjyrë jeshile në qytetin rus të Pervouralskit ka ngritur shqetësime rreth efekteve të ndotjes te banorët.

Shumica e banorëve mendojnë se është shkaktuar nga ndotja e ambientit, mospastrimi i mbeturinave dhe nga emetimet e një fabrike kromi në qytet. Videot e borës ngjyrë jeshile janë bërë virale në internet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës përmes një njoftimi…