Delawie: Miqësia ShBA-Kosovë nuk do të ndryshojë

10 gusht 12:23

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, ka thënë se miqësia në mes të Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) nuk do të ndryshojë.

“Miqësia mes dy vendeve tona është shumë e çmuar dhe pavarësisht së çfarë keni dëgjuar kohëve të fundit, miqësia mes dy vendeve tona asnjëherë nuk do të ndryshojë”, është shprehur ambasadori Delawie.

Këtë deklaratë Delawie e dha gjatë fjalimit në ceremoninë e betimit të grupit të pestë të Vullnetarëve të Korpusit të Paqes në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara