Delja duhanpirëse

10 janar 2018 | 10:29

Në qytetin Mandia të Indisë jeton një dele që ka një ves shumë të keq, tymos duhan.

Delja shihet shpesh jashtë dyqaneve me shpresën që njerëzit t’i japin një cigare pasi kanë bërë blerjet e tyre. Kjo kafshë e do shumë nikotinën dhe nuk mund të kalojë një ditë pa ngrënë pak duhan.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qindra njerëz zbresin çdo vit në qytetin e ftohtë rumun…