Deputetët votojnë Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes

14 dhjetor 2018 | 10:32

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar 11 amendamentet e Projektligjit për Ministrinë e Mbrojtjes.

Në fund deputetët votuan tekstin në tërësi të këtij projektligji, i cili mori 106 vota për dhe një abstenim.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Liderët e Bashkimit Evropian (BE) kanë thënë se marrëveshja për…