Dëshmitari i pestë përfundon dëshminë në rastin e Salih Mustafës

03 nëntor 2021 | 11:25

Në Gjykatën  Speciale në Hagë ka përfunduar dëshmia e dëshmitarit  të pestë në rastin kundër Salih Mustafës.

Ai për dy ditë radhazi ka dëshmuar në Hagë lidhur me njësinë e “Skifterëve”, në Zllash dhe për Brigadën 153 të UÇK-së.

Gjykimi ndaj Mustafës do të vazhdojë më 10 nëntor nga ora 09:30. Në këtë seancë do të dëgjohet dëshmitari i gjashtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sindikata e Punëtorëve e Radiotelevizionit të Kosovës (RTK)  ka bërë…