Dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

05 prill 11:48

Për shkak të mungesës së kuorumit ka dështuar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Në këtë mbledhje nuk ishin të pranishëm, kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli dhe nënkryetarët, Kujtim Shala dhe Aida Dërguti.

Anëtarët e Kryesisë në këtë mbledhje kishin paraparë të shqyrtonin disa çështje në mesin e tyre edhe tri kërkesa për interpelancë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) në bashkëpunim me “Save the…