DhTIK emëron drejtoreshën ekzekutive

06 shkurt 12:38

Bordi i Drejtorëve të DhTIK ka emëruar Zana Beqirin, drejtoreshë ekzekutive të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës.

“Zana Beqiri është juriste me profesion dhe vjen me një përvojë mbi 22 vite menaxhimi vendore dhe ndërkombëtar si dhe ka udhëhequr projekte të ndryshme emergjence dhe ato zhvillimore ndërkombëtare në nivel qëndror, regjional dhe më larg. Kjo përvojë e ndërlidhur me një numër të madh sektoresh do të ndihmojë DhTIK-në në rritjen dhe zhvillimin edhe me të madh të Dhomës në shërbim të bizneseve dhe rritjen e kontributit për përmirësimin e infrastrukturës lligjore të vendit tonë”, thuhet në njoftimin e

Bordi dhe stafi i urojnë suksese DhTIK.

Beqiri është emëruar me mandat trevjeçarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Katër fëmijë janë nxjerrë të gjallë nga rrënojat pas tërmetit…