Dikur shokë, sot kundërshtarë Kurti dhe Kastrati

04 nëntor 08:26

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është shfaqur në një fotografi të përbashkët me deputetin e PDK-së, Ardian Kastrati.

Fotografia e vjetër, sigurisht nga kohët e studimeve, është publikuar në rrjete sociale.

Në fotografinë ku janë Kurti e Kastrati, shihen edhe katër persona të tjerë.

Kastrati shpreh kritika të shpeshta ndaj Kurtit dhe partisë së tij.

Ata sot janë kundërshtarë të ashpër në politikë, ndonëse mund të kenë qenë kolegë ose shokë në vitet e tyre të rinisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-presidenti amerikan Donald Trump po mendon që të hedhë kandidaturën…