DKA mban takim punë me drejtorët për testin PISA 2018

02 mars 12:24

Drejtoria Komunale e Arsimit Prishtinë ka mbajtur të premten takim pune me koordinatorët dhe drejtorët të shkollave për organizimin dhe mbarëvajtjen e testit Pisa 2018.

Me këtë rast, Drejtori i Arsimit, Jonuz Salihaj, ka kërkuar mobilizimin e të gjithëve, duke filluar nga MAShT-i, zyrtarët e DKA-së, drejtorët e deri të prindërit dhe nxënësit, në mënyrë që të arrihen rezultate sa më të mira në testin PISA 2018.

“PISA të jetë temë e përditshme e diskutimit në shkollat tuaja, kërkoj nga ju që në ditët që kanë mbetur të bashkëpunoni ngushtë me institucionet relevante të emëruar kohë më parë për organizimin e testit PISA 2018. Nxënësit tanë në këtë test nuk e përfaqësojnë vetëm veten e tyre, por e përfaqësojnë vendin me rezultatet që arrijnë”, ka thënë Salihaj.

Testit PISA 2018 do t’i nënshtrohen dymbëdhjetë shkolla të mesme dhe tetë shkolla fillore të Prishtinës, si në vijim: Shkolla të mesme:

– SHML “Xhevdet Doda”

– SHML “Eqrem Çabej”

– SHML “Sami Frashëri”

– SHML “Ahmet Gashi”

– SHML “Gjimnazi Matematikor Specialistik”

– SHML “Alauddin”

– SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”

– SHML “28 Nëntori”

– SHML “Gjin Gazulli”

– SHML “Abdyl Frashëri”

– SHML “Dr. Ali Sokoli”

– SHML “Shtjefën Gjeçovi”

– SHFMU “Elena Gjika”

– SHFMU “Asim Vokshi”

– SHFMU “Emin Duraku”

– SHFMU “Ismail Qemali”

– SHFMU “Nazim Gafurri”

– SHFMU “7 Marsi”

– SHFMU “Nënë Terezë”

– SHFMU “Shkollë e Gjelbër”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i zyrtarëve të Nismës…