Doli nga shtypi libri i ri i politologut Bardhyl Mahmuti

25 gusht 2019 | 23:15

Doli nga shtypi libri më i ri i Bardhyl Mahmutit me titull “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”.

Libri u dedikohet kryesisht gazetarëve, por edhe atyre të cilët kanë një interesim që të mos bien pre e kurtheve terminologjike, përmes të cilave synohet mohimi i gjenocidit në Kosovë.

Ky libër botohet nga Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” dhe do të shpërndahet falas.

Një version digjital së shpejti do të mund ta lexoni në faqen tonë të internetit www.kosovogenocide.com

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i degës së Nismës Socialdemokrate në Gjakovë, Fazli Hoxha,…