Drejtoria e Kadastrit njofton se për një kohë nuk do të lëshohen dokumente që kanë të bëjnë për pronën

29 janar 12:32

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët se për shkak të problemeve në rrjetin e brendshëm qeveritar, aktualisht është e pamundur lëshimi i dokumenteve si certifikata e pronës dhe kopja e planit.

Njoftimi i plotë nga Drejtoria e Kadastrit:

Njoftojmë qytetarët e Prishtinës se për shkak të problemeve në rrjetin e brendshëm qeveritar, aktualisht është e pamundur lëshimi i dokumenteve si certifikata e pronës dhe kopja e planit.

Me kohë e kemi njoftuar ministrinë përkatëse, në mënyrë që të ndërmerr masa në sanimin e gjendjes.

Ju falënderojmë për mirëkuptim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kampionia e sezonit vjeshtor në Vala Superligën e Kosovës në…