Duaje tënden, duaje vajin e vetëm vendor, Floil

02 dhjetor 16:23

Përdorimi i prodhimeve vendore është një vlerë e madhe ekonomike për të gjithë ne.
Andaj që  vendit tonë ti shtohet kjo vlerë, kontribuo me konsumimin e prodhimeve vendor.
Floil është vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimit dhe padyshim që është opsioni i parë dhe i vetëm kur bie fjala për përgatitjen e ushqimit, sepse është 100% i rafinuar, pa kolesterol, me vitaminë K dhe E, por mbi gjitha ky vaj nuk ka aromë gjatë fërgimit.

Për cilësinë e lartë, Floil po dëshmon edhe përtej kufijve ndërkombëtar me distibuimin e tij.

Floil është vaj i përpunuar me dashuri nga fabrika e parë e vajit në Kosovë, duke i sjellë tregut të vendit tonë një shkallë më të lart të zhvillimit ekonomik.
Duaje tënden,
duaje vajin e vetëm vendor Floil.

 

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me rastin e 20-vjetorit jubilar të rënies heroike të dëshmorëve…