Duke pritur zërin e dritës

19 nëntor 08:59

Jam e bija e hënës drita e diellit.
Jam fillikat vetëm dhe pres një zë.
Një zë kënge t’më zgjojë nga ankthi.
Të shoh diellin, hënës t’ia kreh flokun.

Me vete kam një lule buzë etur.
Pres një shi imtak të bie mbi të.
Të shuaj zjarrin petaleve të kallura.

Jam e bija e hënës përtej largësive.
E bia e diellit kumbullë e shtëpisë.
E mbollëm bashkë hijen e diellit tim.

Valbona R. Hadri
19.11.2920

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Publikohet ditarin e panjohur të udhëheqësit komunist të Shqipërisë, Enver…