Dy euro bileta Gjakovë-Prishtinë

10 dhjetor 22:22

Agjensioni “Edonisi Tours” i cili udhëton nga Gjakova për Prishtinë dhe anasjelltas, nga data 7 dhjetor, ka bërë zbritjen e biletave për studentë nga 4 euro sa ka qenë deri tani në 2 euro.

Agjensioni “Edonisi Tours” këtë zbritje e ka bërë duke e parë gjendjen ekonomike shumë të vështirë nëpër të cilën po kalojnë studentët dhe jo vetëm ata.

Orari i nisjes çdo ditë nga Gjakova: 17:30,
kthimi nga Prishtina: 19:30.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lëvizjes Vetëvendosje i është bashkuar Sabit Istogu, gazetar i luftës…