E çuditshme?! Nostradamus parashikoi saktësisht vdekjen e Mbretëreshës Elizabeth II

25 shtator 18:56

Astrologu i njohur francez Nostradamus në një prej librave të tij e ka parashikuar saktësisht vdekjen e Mbretëreshës Elizabeth II.

Bëhet me dije se në vitin 1555, astrologu botoi “Les Propheties”, një libër me poezi të vështira për t’u interpretuar, të quajtura katranë ku pretendohet se janë thënë një mori ngjarjesh katastrofike si luftërat botërore dhe sulmet e 11 shtatorit.

Një nga kuadratet e tij parashikonte moshën e saktë që Mbretëresha do të vdiste qindra vjet më vonë. Në librin e tij thuhet:

Mbretëresha Elizabeth II do të vdesë në moshën rreth 96-vjeçare.

Shitjet e librit të Nostradamus janë shumëfishuar që kur Elizabeth vdiq. Më shumë se 8,000 kopje të librit u shitën që nga 17 shtatori, krahasuar me vetëm pesë kopje të shitura një javë para vdekjes së saj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngëtarja e njohur Rina Balaj, e cila u bë famshme…