Edhe kështu transportohen mallrat! (Foto)

24 shkurt 10:02

transporti RE21

Fotografitë janë realizuar në Indi, Brazil, Bangladesh, Mauritani, Kinë, Afganistan, Mianmar, Somali, Pakistan, Sri Lankë, Egjipt, Spanjë dhe Marok.

transporti RE19transporti RE18transporti RE17transporti RE16transporti RE15transporti RE14transporti RE13transporti RE12transporti RE11transporti RE10transporti RE9transporti RE8transporti RE7transporti RE6transporti RE5transporti RE4transporti RE3transporti RE1transporti RE20

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lypsarët nëpër rrugët e qyteteve në Kosovë, janë vetëm njëri…