Emrat e punëtorëve të vdekur në vendin e punës

12 dhjetor 17:43

Lëvizja Vetëvendosje!, organizoi konferencë për media në lidhje me pasigurinë dhe vdekjet e punëtorëve në vendin e punës. Në konferencë folën dy nënkryetarët e Lëvizjes Fatmire Mulhaxha – Kollçaku dhe Besnik Bislimi.

VV-ja shpalosi emrat e punëtorëve të vdekur në vendin e punës gjatë vitit 2018.

Emrat e punëtorëve të vdekur në vendin e punës gjatë vitit 2018:

Musli Krasniqi,

Fehmi Salihu,

Armend Kutllovci,

Gentian Krasniqi,

Valon Berisha,

Seldin Alija,

Shpetim Kabashi,

Sami Veseli,

Ragip Syla,

Behram Ibishi,

Rrëzon Istrefi,

Milor Belegu,

Isa Sejdiu,

Agonis Tetas,

Sefer Kryeziu,

Milazim Bajraktari,

Musa Halili,

Izet Osmani

Kurse emrat dhe të dhënat e të paktën tre të tjerëve mungojnë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jemi në prag të festave të fundvitit kur bashkatdhetarët planifikojnë…