Eset Berisha emërohet drejtor i Aviacionit Civil

11 janar 13:41

Qeveria e Kosovës ka emëruar të premten Eset Berishën drejtor të Aviacionit Civil.

Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli.

Eset Berisha deri tani ka qenë këshilltar i ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vendimi i presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, për…