ETC sjellë ofertën më të mirë për Black Friday

23 nëntor 16:32

Po, po Black Friday Zbritja më e madhe e Vitit në ETC

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3XgUWsS

Zgjedhni artikuj të nevojshëm dhe cilësor me Çmime të mahnitshme.

TË PREMTEN, 25 NËNTOR nga ora 18:00 dhe të SHTUNËN gjatë gjithë ditës

Zbritje deri 70% dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Stafi I ETC-së ka përzgjedhur me kujdes Ofertat më të mira në  kategoritë e Teknikës, Amvisërisë, Tekstilit Shtëpiak, Produkteve të ndryshme shtëpiake, Tekstil, Këpucë, Lodra, Vegla Pune dhe Autokozmetikë.

Janë bërë të gjitha përgatitjet e duhura që blerjet e juaja të jenë sa më të lehta, të shpejta dhe atraktive.

Nxitoni për Ofertat më të mira.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3XgUWsS

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nga 7 deri më 11 dhjetor e gjithë vëmendja e…