“Facebook” mbyll llogarinë e Trump për dy vjet

04 qershor 19:47

Ish-Presidenti Donald Trump është pezulluar dy vite nga Facebook.

Kjo u njoftua nga vetë rrjeti social, duke nënvizuar se në fund të 24 muajve ekspertët do të vlerësojnë përsëri çështjen dhe se mund të ripranohet vetëm në bazë të kushteve.

Adresa e ish-presidentit amerikan u bllokua nga Facebook, si dhe nga Twitter, pas sulmit në Kongres në 6 Janar.

Rrjeti social vlerësoi se thirrjet e tij pas humbjes së zgjedhjeve ishin nxitëse për dhunë duke sjellë “pushtimin” e Kongresit me një bilanc, 6 viktima dhe shumë të plagosur.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesja e Kosovës në futboll sërish ka kaluar në epërsi…