Fatos Jusufi vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën tuaj

23 maj 13:01

Fatos Jusufi nga Prishtina ka nevojë për ndihmën tuaj. Ai është diagnostikuar me Leukemi Acute Mieloide (AML), sëmundje kjo e cila ka shërim vetëm në shtetet jashtë Kosovës.

Sipas familjarëve, Fatosi kishte filluar të marr kimioterapi në Tiranë, mirëpo pas tri seancave sëmundja i është rikthyer dhe duhet urgjentisht transplant i palcës kurrizore.

Familjarët e tij kanë thënë se Fatosi do t’i bëjë disa ekzaminime në Shkup për të parë edhe njëherë gjendjen e tij, para operacionit. Ndërsa për operacionin shuma e cila nevojitet sipas tyre është rreth 100 mijë euro.

Për këtë familja Jusufi ka kërkuar ndihmën e bamirësve për t’i grumbulluar paratë për Fatosin.

Numrat ku mund ta ndihmoni Fatosin janë:

“Teb Bank”: 2021000105678712
“Swift Code”: Teb KXK PR

Llogaria ndërkombëtare: XK0520 21 000105678712
Mbajtës i llogarisë: Mersiha Jusufi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anësori i Chelseat, Willian është kundër largimit të Eden Hazardit…