Federata e Paqës Universale bën thirrje që zgjedhjet të jenë të qeta dhe demokratike

17 tetor 07:21

Federata e Paqës Universale në Kosovë ka dalë me apel për zgjedhjet e sotme lokale në vend.

Federata e Paqës Universale në Kosovë ka bërë thirrje që votimet të jenë të qeta, demokratike dhe të dinjitetshme.

“Të zgjedhurit nga vota e lirë të punojnë për të nxjerrë në pah më të mirën e çdonjerit prej nesh për ta bërë Kosovën tonë një vend më të mirë, vendin e drejtësisë dhe shpresës.
Plot dashni për të gjithë”, është thënë në apelin e kësaj federate.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës, Armend…