FGJK-ja ka mbajtur garat në gjimnastikë artistike për femra dhe meshkuj, kjo është renditja

02 nëntor 18:18

Federata e Gjimnastikës së Kosovës, për dy ditë me radhë ka organizuar aktivitete garuese të Ligës A të gjimnastikës artistike për femra dhe meshkuj.

Gjatë ditës së shtunë dhe të diele kanë garuar shumë pjesëmarrës të klubeve të ndryshme nga grupi i Para-Yllkave, Yllkave, Para-Pioniere, Para-Fatosa, Fatosa, Pionier, Junior dhe Senior.

Garat janë organizuar në Disiplinat: Parter, Kapërcime, Tra, Paralele dhe 4 garësh.

Kjo është renditje:

Kategoria: Para-Yllka

 1. Diellona Azemi – “Fushë Kosovë”
 2. Bora Krasniqi – “Ardhmëria”
 3. Renea Abazi – “Omnisport”

Kategoria: Yllka

 1. Rea Berisha – “Vushtrri”
 2. Sara Pllana – “Vushtrri”
 3. Diella Latifaj – “OMNISPORT”

Kategoria: Para – Fatosa

 1. Tibian Jusufi
 2. Ego Grajëevci

Kategoria: Fatosat

 1. Akil Hetemi

Kategoria: Para-Pionere

 1. Bora Hoti – “Elita”
 2. Vlera Gërguari – “Fushë Kosovë”
 3. Elena Sefa – “Elita”

Kategoria: Para – Pioner

 1. Vincento Del Re
 2. Gent Nishevci

Kategoria: Pionere

 1. Vilëza Zeqiri – “Elita”
 2. Una Kajtazi – “Elita”
 3. Jarita Bislimi – “Elita”

Kategoria: Pioner

 1. Aris Mernica
 2. Omar Hoxha

Kategoria: Juniore

 1. Valëza Rama – “Elita”
 2. Xhevrije Fetahu – “Fushë Kosovë”
 3. Erinesa Qamili – “Ferizaj”

Kategoria: Junior

 1. Taulant Ramadani

Kategoria: Seniore

 1. Fitore Rudari – “Elita”
 2. Rizonë Mustafa – “Elita”
 3. Lisa Zeqiri – “Elita”

Kategoria: Senior

 1. Aid Hoxha
 2. Elvis Çitaku
 3. Dijar Mahmuti

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 3 persona, duke përfshirë Shkumbin Maqastena, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
03.11.2021 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Prishtinë 1.…