Filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc – Kranidell – Selishtë

27 gusht 2019 | 18:04

Të martën filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc – Kranidell – Selishtë, komuna e Kamenicës.

Zëvendësministri Rexhep Kadriu tha se MIT mbetet e përkushtuar të krijojë infrastrukturë moderne në të gjitha fshatrat e Kosovës, që parandalon migrimin e brendshëm dhe krijon kushte të mira për zhvillim ekonomik.

Rruga Muqivërc – Kranidell – Selishtë, është e gjatë 12 kilometra, investim i MIT në vlerë prej 1.1 milion euro.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilltari për Siguri Kombëtare në Shtëpinë e Bardhë, John Bolton,…