Filloi implementimi i projektit “Fuqizimi i transparencës mbi të drejtat e njeriut në Kosovë”

08 prill 21:38

Të enjten ka filluar implementimi i projektit “Fuqizimi i transparencës mbi të drejtat e njeriut në Kosovë”, projekt që mbeshtetet nga Community Development Fund – CDF.

Lajmi është bërë me dije nga IKMK përmes një postimi në faqen zyrtare në “Facebook”.

Në këtë njoftim thuhet se të drejtat e njeriut dhe mediet janë dy komponentë të rëndësishëm të shoqërisë, për të cilat do të mbahen aktivitete me aktivistë të të drejtave të njeriut dhe të rinj që i perkasin medieve dhe shoqërisë civile.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog,…