Fillon pastrimi i hyrje daljeve të qytetit të Rahovecit

29 janar 2018 | 14:19

Komuna e Rahovecit ka filluar realizimin e projektit për pastrimin e hyrje daljeve të qytetit të Rahovecit.

Po ashtu, pastrimi do të bëhet edhe i rrugëve që përshkojnë edhe rrugët rajonale.

Realizimi i këtij projekti, i cili ka të bëjë me pastrimin e hyrje daljeve të qytetit të Rahovecit është bërë i mundur në mes të dy drejtorive, asaj për Shërbime Publike dhe Drejtorisë për Punë Inspektuese dhe në bashkëpunim të plotë me kompaninë “Ambienti” si pjesë e kompanisë regjionale “Eko-Regjioni”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të hënën janë përkujtuar 30 dëshmorët e rënë më 27,…