FJALIM EPIK I UDHËHEQËSIT ALI AHMETI NË TROPOJË (VIDEO)

07 dhjetor 2023 | 21:07
Fjalim epik i Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, në Qytetin Bajram Curri më 5 Dhjetor 2023!
Pjesë nga fjalimi historik që ka mbajtur biri i lavdishëm i truallit arbëror Ali Ahmeti, në ceremoninë solemne të dekorimit të Tij nga Bashkia e Tropojës, Qytetar Nderi!
Kështu flasin të mëdhenjtë e të mëdhenjëve, ata që mbi supet e tyre kane mbajtur misone të mëdha kombëtare dhe kanë triumfuar mbi armikun pushtues!
ALI AHMETI UDHËHEQËS I MADH I KOMBIT
Degjojeni…
Prishtinë, 7 Dhjetor 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjergj Bojaxhiu ka krijuar një projekt shqiptar të ADN, me…