Floil, ndryshon jetën e njerëzve përmes ushqimit

05 janar 2018 | 15:38

Kombinimi i guximit, dashurisë dhe traditës së gjatë për ushqim ka dhënë si rezultat vajin ushqimor Floil.

Industria e ushqimit nuk është matematikë e komplikuar! Krejt çka duhet është dedikimi  i thellë në përpunimin e produktit, dhe është e rrugës të themi se Floil prodhohet me një dedikim të tillë.

Ky vaj i prodhuar në Kosovë është klasifikuar në rangun e artikujve me përbërës të shëndetshëm dhe natyralë. E dy vetitë kryesore të cilat e veçojnë vajin Floil janë pikërisht përbërja natyrale dhe e shëndetshme sepse nuk përmban kolesterol dhe është 100% i rafinuar.

Floil është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ushqimeve, sallatave dhe desertëve!

Prandaj, gatuani me Floil që ta ëmbëlsoni fillimin e këtij Viti të Ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Paris Saint-Germain pasie transferoi verën e kaluar Neymrain nga Barcelona…