Floil, sekreti i ushqimit tuaj për festat e fund vitit!

14 dhjetor 10:59

Muaji dhjetor është muaji i festave që e presim me padurim, por padyshim që një rëndësi të madhe ka edhe ushqimi.
Atëherë ndrysho jetën e më të dashurve tu përmes ushqimit të përgatitur nga vaji i vet vendor, Floil.

Vaj ky shumë i shëndetshme dhe i pasur me vitamina E dhe K, vitamina këto që kontribuojnë forcimit imunitar të shëndetit tuaj.

Por, ajo që e bënë të dallueshëm nga vajrat të tjerë është se vaji Floil nga dita e lansimit në treg është shndërruar në produktin e preferuar të njerëzve për shkak se nuk ka aromë gjatë fërgimit gjatë përgatitjes dhe është 100% i rafinuar.

Floil është gjithmonë pran juve edhe në festat më të rëndësishme të fundviti!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet…