Fluturakja më e madhe e pasagjerëve

22 korrik 2018 | 12:28

Fotografitë e shpërndara së fundmi tregojnë enterierin e fluturakes më të madhe ndonjëherë që ka nivel të lartë luksi dhe panele gjigante xhami, me mundësi që të shikohet në të dy horizontet.

“Hibrid Air Vahicles” në bashkëpunim me “Design Q” kanë prezantuar “Airlander” 10 që konsiderohet si fluturakja më e madhe e pasagjerëve, e cila mund ta ndryshojë mënyrën e turizmit përgjithmonë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lumi Wharfe që kalon nëpër Yorkshire të Britanisë së Madhe…