Ford paditet nga pronarë të kamionçinave për mashtrim të emetimit të gazrave me naftë

10 janar 2018 | 21:50

Ford ka instaluar softuer mashtrues për emetimin e gazrave në kamionçinat e tyre, F-250 dhe F350 me naftë për të kaluar testet federale, sipas një padie të ngritur nga pronarët e kamionçinave.

Ford ka manipuluar sistemin e emetimeve në kundërshtim me kërkesat ligjore federale dhe kamionët e prekur tejkalojnë dy herë kufijtë ligjorë të emetimeve të gazrave, pretendohet në këtë padi, transmeton koha.net.

Ndërsa nga kompania e Ford nuk e kanë komentuar këtë ende duke thënë se shumë shpejt do ta bëjnë një gjë të tillë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti amerikan, Donald Trump është shprehur i hapur, por me…