Foto e rrallë e Adem dhe Kajtaz Jasharit (Foto)

28 nëntor 21:19

Sot shqiptarët anekënd botës kanë shënuar 28 Nëntorin-Ditën e Flamurit

Kjo festë ndërlidhet me shpalljen e Pavarësisë së Shqipërisë, paraqitjen e parë publike të UÇK-së dhe ditëlindjen e komandantit legjendar Adem Jashari.

Në kuadër të kësaj, për lexuesit sjellim një fotografi të rrallë të Adem Jasharit dhe të Kajtaz Jasharit.

Kjo fotografi është realizuar gjatë shërbimit ushtarak të Adem dhe Kajtaz Jashari në vitin 1978 në Plevele të Malit të Zi.

Kajtaz Jashari ka qenë fqiu i parë i Adem Jasharit, i cili gjatë betejës së 5, 6 dhe 7 marsit të vitit 1998 ka rënë heroikisht së bashku djalin e tij, Ajvazin.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka ngushëlluar drejtorin e gazetës…